Video je dostupné pouze předplatitelům.

Vítám vás v programu, který je plný rychlovek na určité partie. Můžete ho použít dle libosti : k doplnění jiného cvičení, nebo nějaké kardio aktivity, můžete poskládat videa za sebe a vytvořit si tak delší originální lekci… je to na vás! Pokud s pilates teprve začínáte, můžete zkusit cvičit každý den a tak si vytvořit dobrý návyk ke cvičení. Pravidelnost je lepší, než si zacvičit 1x týden.

Začátečníci využijte jednodušších variant, které budu popisovat. Vy, co cvičíte už delší dobu, můžete přidat kotníková závaží😉

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jak se vám cvičilo!❤️

  • Stopáž: 0:50
  • Kategorie: ÚVOD
  • Pouze pro členy

Vyplněním registračního formuláře vám bude pod uvedenými údaji založen účet. V následujícím kroku budete vyzváni k provedení úhrady předplatného.

Platba bude zrealizována prostřednictvím vašeho Pay-pal účtu nebo bankovním převodem. Po připsání platby na účet vám bude zaslán e-mail s informací, že vaše předplatné je aktivní.

 

REGISTRACE

Místo pro váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude publikována. Povinná pole jsou označena *

Možná si přejete použít toto: HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Váš komentář bude uveřejněn ihned po schválení.

vymazat formulářOdeslat